|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Børnepasning
Indhold på siden:

Carsten Jensen Velfærdsstaten.
Velfærdsstaten er en central del af mange danskeres hverdag. Stort set alle har nydt godt af overførselsindkomster eller velfærdsservices såsom efterløn, børnepasning eller hospitalsbehandling. Derudover er der mange, som har deres daglige virke som producenter af den megen velfærd. Derfor står velfærdsstaten.
Kategori: Bøger & blade - Samfund - Samfund, div.
Mari Jungstedt Den dobbelte tavshed.
Det er juni måned, og de fire venner fra villakvarteret i Visby tager på deres årlige sommertur. I hverdagen deler de det meste: børnepasning, havearbejde, middage, fester, løbeture, hinandens fortrolighed - og har gjort det i mange år. I år har de planlagt en temarejse i Ingmar Bergmans fodspor med.
Kategori: Bøger & blade - Paperbacks og billigbøger - PB, krimi og spænding
Mari Jungstedt Den dobbelte tavshed.
Det er junimåned, og de fire venner fra villakvarteret i Visby tager på deres årlige sommertur. I hverdagen deler de det meste: børnepasning, havearbejde, middage, fester, løbeture, hinandens fortrolighed - og har gjort det i mange år. I år har de planlagt en temarejse i Ingmar Bergmans fodspor med.
Kategori: Bøger & blade - Skønlitteratur - Krimi og spænding
Anne Lützhöft Sjov for alvor.
Sjov for alvor, er en samling af grukagtige aforismer og digte som indfanger noget om alting, fra årtusindeskiftet til meningsløshed, magtesløshed og hverdagens trummerum. Fra sygdom og død, over løgne og følelser til kærlighed, sex og længsel. - Men også om mænd, kvinder og børnepasning. Samlingen inspirerer.
Kategori: Bøger & blade - Skønlitteratur - Digte
Au Pair and Nanny´s Guide to Working Abroad.
5. udgave marts 2006, 318 sider. Denne guide hjælper med de praktiske forberedelser, 25 lande-opdelte beskrivelser samt liste over 275 kontakt-bureauer. Plus gode tips vedr. børnepasning..
Kategori: Bøger & blade - Engelsk, non-fiction - Maps & Guides
Anne Lützhöft Noget af noget.
Noget af noget, er en samling af grukagtige aforismer og digte som indfanger noget om alting, fra årtusindeskiftet til meningsløshed, magtesløshed og hverdagens trummerum. Fra sygdom og død, over løgne og følelser til kærlighed, sex og længsel. - Men også om mænd, kvinder og børnepasning. Samlingen inspirerer.
Kategori: Bøger & blade - Skønlitteratur - Digte
Chris Tougas Dojo dagpleje.
En flok vilde unger - små ninjaer, som det nærmest er en krig at holde styr på, men som også viser sig at være kærlige og omsorgsfulde, da den skrappe Dojo, er ved at få nok..Sjov bog om børnepasning og opdragelse, som med sine rimede vers er fin til oplæsning og er et rigtig fint oplæg til en snak om.
Kategori: Bøger & blade - Billedbøger - Billedbøger
V3
Kategorier på sider:

Børn og Baby Tilbud Legetøj Barnepige Tøj Netbutikker Børnebøger Børnepasning Sådan køres en ny barnepige ind Kampagnetilbud Børnetøj Børnesko
 
 
 Du er her: Barnepige - Baby og børn Barnepige - - Hvad er Barnepige en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.