|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Barnepige
Indhold på siden:

John North - Sherlock Holmes Og Den Tyske Barnepige - Bog.
.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
John North Sherlock Holmes og den tyske barnepige.
Krimi. En ung pige kidnappes i et velhavende hjem i London. Sporet fører til Nordtyskland, og Sherlock Holmes og doktor Watson tager til Nordtyskland. Efter en række geniale deduktioner, løser de sagen.
Kategori: Bøger & blade - Skønlitteratur - Krimi og spænding
Jutta Langreuter Den lille prinsesse og dragens hemmelighed.
Den lille prinsesse og dragens hemmelighed»Nu har jeg fået nok!« sagde den lille prinsesse.Hun sad med bare tæer i sin lyserøde kjole med pufærmer og manglede at knappe to af dens 12 knapper.»Hvad er der i vejen?« spurgte barnepigen.»Jeg gider ikke bruge så meget tid på at knappe de 12 knapper,« råbte den.
Kategori: Bøger & blade - Billedbøger - Billedbøger
Kenneth Bøgh Andersen Det gemmer sig i mørket og andre gys.
Fire uhyggelige historier om spøgelset på legepladsen, det mærkelige cirkus, mobning og hypnose samt barnepigen, der aldrig kom hjem igen.
Kategori: Bøger & blade - Skole- og lærebøger - Skole- og lærebøger, div.
Lisa Genova Et helt nyt liv.
Sarah Nickerson elsker sit job, sin mand og sine tre børn - og ikke mindst sin ultrastabile barnepige, der får det hele til at hænge sammen. Det er et godt liv, men hun har travlt, alt, alt for travlt, og det kan næsten ikke andet end at gå galt.Et splitsekunds uopmærksomhed, da mobilen ringer på vej til.
Kategori: Bøger & blade - Paperbacks og billigbøger - Paperback Skønlitteratur
Jane Aamund Vindue uden udsigt.
Tjenestepiger, barnepiger, unge piger i huset og au pair-piger kommer til orde i denne roman, der foregår i København fra omkring 1940'erne til nu. Fælles for de unge kvinder er en stille undren over de forhold, der bliver dem til del.
Kategori: Bøger & blade - Skønlitteratur - Skønlitteratur
Per Nielsen Fru Jensen og andre vestindiske danskere.
Var der sorte vestindere i Danmark i kolonitiden?- Ja, blandt andet dukkede der indimellem vestindiske sømænd op i havnene, og flere embedsmænd tog en barnepige eller tjenerdreng med på rejsen til Europa. De fleste var i landet i ganske kort tid, men enkelte slog sig ned og stiftede familie. Hvordan blev.
Kategori: Bøger & blade - Samfund - Kulturhistorie, etnografi
Jane Aamund Vindue uden udsigt.
I Vindue uden udsigt fortæller Jane Aamund tre skæbnehistorier om stærke kvinder. Kvinder fra Sydamerika, Filippinerne og ja - Vestjylland. Unge kvinder, som servicerer herskabet i dagens Danmark som barnepiger, rengøringshjælp, hundeluftere og fuldtidstjenestepiger og herhjemme sjældent kommer til orde. Jane.
Kategori: Bøger & blade - Musik og lydbøger - Lydbøger
Cecilie Eken Natulv.
Downton Abbey after dark, med herregårde, tjenestefolk og gammel overtro - en fortælling fra en tid, hvor natten var mørk, og hjælpen alt for langt væk. Nethe er alene i verden efter sin mors død. Ved at lyve sig ældre får hun arbejde som barnepige på en fornem herregård, men Klintehuus rummer dystre.
Kategori: Bøger & blade - Børnebøger - Ungdomsbøger
Kirsten Ahlburg Noget om - robotter.
Noget om robotter viser forskellige typer af robotter: en græsslåmaskine, en sæl, biler til rumforskning, en dansepartner, barnepige, kloner, landbrugsredskaber, film - og så er der politiets hjælper, Rullemarie, som kan fjerne farlige bomber. Opgaverne er fordelt som afkrydsning, indsæt ord og skriv hele.
Kategori: Bøger & blade - Skole- og lærebøger - Skole- og lærebøger, div.
Rita Bitsch Dolken fra Dødemandsbjerget.
»Og hvorfor skulle Radcliffes dolk så sky månens lys?«»Fordi den har været brugt i det ondes tjeneste. For det første stjal han dolken fra min far, og for det andet var det den, han dræbte vores barnepige med, dengang jeg blev bortført. Dolken brugte han også til at få fat i blodstenen, solskrinet og meget.
Kategori: Bøger & blade - Børnebøger - Børnebøger
Julie Sternberg Som mugne småkager og sur eddike.
Ellinor er i dårligt humør. Hendes fantastiske barnepige Bibi skal flytte. Pludselig er alle de ting, som hun plejer at elske, slet ikke sjove mere. Det bliver endnu værre, da Ellinor får en ny babysitter, som er meget anderledes. Men midt i alt det svære lærer Ellinor nye ting om venskab og om sig selv.Som.
Kategori: Bøger & blade - Børnebøger - Børnebøger
Pauline Oud Lasse er syg.
Nu kommer der en ny billedbog om drengen Lasse. Denne gang er han syg.Mor laver en seng til ham på sofaen, og far henter medicin til ham. Lasse får det lidt bedre, men han kan stadig ikke komme i børnehave.Derfor kommer barnepigen Emma ogpasser ham, mens mor og far er på arbejde. De hygger sig, for det kan.
Kategori: Bøger & blade - Billedbøger - Billedbøger
Mette Finderup Emmy - Nu med udvoksning.
Det er ikke altid nemt at være ung. Emmy får job som barnepige for den frække August. Desuden må hun gennem lange diskussioner med sin mor omkring påklædning til sin fars bryllup.
Kategori: Bøger & blade - Børnebøger - Ungdomsbøger
Elsebeth Tranberg Requiem for Teresa.
Den danske Sonja får job som barnepige hos en "fin" familie i Francotidens Madrid, og får som mellemled mellem fruen og kokkepigen Teresa et rystende indblik i spansk kvindeundertrykkelse.
Kategori: Bøger & blade - Paperbacks og billigbøger - Paperback Skønlitteratur
Jane Aamund Vindue uden udsigt.
I Vindue uden udsigt fortæller Jane Aamund tre skæbnehistorier om stærke kvinder. Kvinder fra Sydamerika, Filippinerne og ja - Vestjylland. Unge kvinder, som servicerer herskabet i dagens Danmark som barnepiger, rengøringshjælp, hundeluftere og fuldtidstjenestepiger og herhjemme sjældent kommer til orde..
Kategori: Bøger & blade - Paperbacks og billigbøger - Paperback Skønlitteratur
Mårten Melin Dæmonbarnet!.
Vanja og Liva er barnepiger for Tilde.Tilde er svær at styre.Hun hælder mel ud over sig selv.Tegner på væggen.Og hiver hovedet af sine dukker.Hun opfører sig som et monster.Måske er Tilde besat af en ond dæmon?Dæmonbarnet! er tredje bog om Vanja og Liva. En letlæst serie til alle piger og drenge, der lige har.
Kategori: Bøger & blade - Børnebøger - Børnebøger
Hot Dog Kostume Baby Hot Dog Kostume Baby.
Aflys barnepigen og tag dit barn med til kostumefest! Takket være dette sjove kostume bliver din lille baby en hotdog med sennep. Nuttethedsfaktoren stiger en grad eller to! Fakta om Hot Dog Kostume Baby Hvem kan ikke lide hotdogs med brød? Klæd dit barn ud som en hotdog via dette sjove kostume. Babykostume.
Kategori: Gadgets - Børn/Baby kostumer/Brun/Sjove kostumer
Bacon Kostume Baby Bacon Kostume Baby.
Det meste (typisk alt) bliver bedre, når man svøber det ind i bacon. Dit barn er naturligvis allerede det bedste i verden, men forestil dig, hvor vanvittigt meget bedre "bebs" bliver, når han/hun bliver pakket ind i bacon! Aflys barnepigen, dit barn skal nemlig med til kostumefest, nu hvor du har fundet dette.
Kategori: Gadgets - Bacon/Baby kostumer/Rød/Sjove kostumer
V3
Kategorier på sider:

Netbutikker Børnepasning Børnesko Kampagnetilbud Barnepige Børnebøger Børnetøj Legetøj Sådan køres en ny barnepige ind Tøj Tilbud Børn og Baby
 
 
 Du er her: Barnepige - Baby og børn Barnepige - - Hvad er Barnepige en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.